3 Ekim 2008 Cuma

Don't make it bad, take a sad song and make it better

shuffle ne enteresan bir şeydir değil mi ? 5000 tane şarkı vardır listende, o ortama uygun 1 tane şarkı vardır gelmesi gereken, ama sen bunu önceden bilemezsin kestiremezsin. o şarkı gelir 5000 in arasından bi anda çıkıverir donduruverir adamı.



2 tane uç noktası vardır ama, ya çok mutlu eder seni, yada yerin dibine sokar. mutluysa şukela ama oldumu - kutbuna cuk oturdu, değiştiremezsinde şarkıyı. üzülürsün, eriyip gidersin ama gözünün biyere dalışı gibi kilitler seni hiçbişey yapamazsın. sonuna kadar şarkıya bırakırsın kendini oda alır şelaleye doğru sürer.

yada bir bakıma hayatnın soundtrack'i diyebiliriz. çok yerinde gelirler ve seni yaşadığın duygunun uç noktalarına sürüklerler. ama açık söyleyeyim, sıradan geçen günlerime film heyecanı katan, yerine göre koşturan, yerine göre mutlu eden, yerine göre melankonikliğin tavanına vurduran şeydi shuffle.

Ama kendine dikkat et, sountrack'leri bir müzikal edasıyla günün akışına koyarsan sonuçlar düşündüğün gibi olmayabilir. Müzik sonuçta, seni tamamen kontrol edebiliyor, sana istediği herşeyi yaptırabiliyor. mantıktan tamamen yoksun bütün duygusal dünyanın efendisi.

Efendini iyi seç...

4 yorum:

angie dedi ki...

iddiaediyoum:

aypodu şafıla aldım zannediyonuz ya? ı-ıh! şafıl şeysine basınca aypodunuzun bidikötesi ışınlarını açıyosunuz, onlar da böyle damarlarınızda dolaşan haleti ruhiye pıtırcıklarına çarpıyolar. sonra adeta bir ultrason etkisiyle şu aypod diye küçük gördüğünüz şeyin seçtiği şarkı, o saniyeye cuksonik bir oturtuş gerçekleştiriyo.

diyom ben inanmıyolar, aypoddan korkun.

(çok doğru işte, efendini iyi seçecen)

Fermium dedi ki...

bu iki naçizane arkadaşımın yorumuna katılıyom
(judeside)hayatın soundtrack i olayının ne kadar mütişsonik olduğu belirtmek istiyom filmde gibin ne güzel
(judeside//angieside)bi başka şey de aslında o vakit kendini nası hissettiğine göre enteresan şarkı gelmesi çok hüzünselkene öyle şarkılar gelir ki daha da rezil bi duruma sokar seni yaşamadım değil
yada mutluykene ekstra mutlu şarkıların denk gelmesi hüzünsel olanlara zerre rasgelmemek

shuffle!! googuyoom senden

angie dedi ki...

faruk mode on :)

Fermium dedi ki...

yihuuueeeyyy!!