3 Ocak 2012 Salı

bence hoşçakalmayın.

Tabiki her gününüz neşe içinde geçsin, yeni sene çok güzel şeyler getirsin ama hoşçakalmayın. Hoşçakalın bir veda sadece, vedalaşmaya gerek yok. Kimse bir yere gitmiyor çünkü. En azından ben gittiğimi düşünsem de bunları okuyan sen aslında gitmediğimi görüyorsun. Uzunca bir süre buranın tek sesi kalıp bıkmadan yazan insan da gitmemiş, ne yapacağımı bilemediğim için araya 3 haneli kilometreler girince iletişimsizliğin dibine vurup uzaklaştığım insan da gitmemiş, 1-2 ay önce rastladığımda "konuşacağım senle" dememe rağmen yine muhteşem bir vefasızlık örneği gösterip konuşmadığım insan da gitmemiş(tir umarım). Hoşçakal demeyin, hoşçakalacak kimse olmasın lütfen.

Burası; bir hevesle başlayıp 1-2 şey yazdıktan sonra bırakmadığım ve bana kimsenin zorla "yaz lan." dememesine rağmen yazdığım tek yerdi, şu an yazabildiğime göre hala öyle. Lütfen bir yere gitmeyin. İyiydik burda.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Sayın blog kullacısı paylaşımlarınızı ve makelelerinizi ilgi ile takip ediyorum, Acıbadem halı yıkama olarak çalışmalarınızda başarılar diler, makalelerinizin devamını bekleriz.